Voorbereiding

Beste klassendocent,

Voorafgaand aan de LEF gastles(sen) moeten de studenten een aantal voorbereidingsopdrachten maken. Tijdens de LEF-les gaan we er vanuit dat de studenten de voorbereiding hebben gedaan, er is namelijk geen tijd om dit tijdens de LEF-les alsnog te doen. Daarom vragen we je om ruim voor de (1e) gastles een moment in te plannen waarop de studenten de opdrachten kunnen maken. Data/tijden van de geplande gastles(sen) tref je aan in het bevestigingsbericht van het LEF projectbureau.

Is jouw klas nog niet definitief gepland? Neem dan contact op met het LEF Projectbureau via 085 820 9788 of info@lefnet.nl.

  • Volgt jouw klas 1 of beide modulen van het ONLINE programma dan ontvang je de voorbereidingsopdrachten voor de studenten via mail van het LEF Projectbureau
  • Volgt jouw klas het gehele programma van 3 Modules? Laat de studenten dan voorafgaand aan de 1e gastles de onderstaande voorbereiding voor Module 1 maken.
  • Volgt jouw klas één losse gastles? Laat de studenten dan de voorbereidingsopdrachten maken voor de betreffende Module.
  • De studenten kunnen de voorbereiding op hun LEF lessen vinden door via het menu van deze website te kiezen voor: LEF is voor studenten