Voorbereiding

Beste klassendocent,

Voorafgaand aan de LEF gastles(sen) moeten de studenten een aantal voorbereidingsopdrachten maken. Tijdens de LEF-les gaan we er vanuit dat de studenten de voorbereiding hebben gedaan, er is namelijk geen tijd om dit tijdens de LEF-les alsnog te doen. Daarom vragen we je om ruim voor de (1e) gastles een moment in te plannen waarop de studenten de opdrachten kunnen maken. Data/tijden van de geplande gastles(sen) tref je aan in het bevestigingsbericht van het LEF projectbureau.

Is jouw klas nog niet definitief gepland? Neem dan contact op met het LEF Projectbureau via 088 828 8722 of info@lefnet.nl.

Met de LEF App alle oefeningen op 1 plek: 

De studenten kunnen alle oefeningen voor zowel de voorbereiding áls tijdens de LEF-les openen via de LEF App. Het is daarom van belang dat de studenten hun device (laptop, tablet, mobiel) altijd bij een LEF les bij zich hebben. Is dit normaal gesproken niet toegestaan? Wil je dan s.v.p. expliciet aangeven bij de studenten om hun device mee te nemen? De LEF App bevat diverse oefeningen, een volledig kasboek met doelstellingen, een evaluatie en per les een brief aan jezelf. Voor een correct gebruik willen we je daarom vragen even goed de toelichting op de LEF App met de klas door te nemen.

  • Volgt jouw klas het gehele programma van 3 Modules? Laat de studenten dan voorafgaand aan de 1e gastles de onderstaande voorbereiding voor Module 1 maken.
  • Volgt jouw klas één losse gastles? Laat de studenten dan de voorbereidingsopdrachten maken voor de betreffende Module.
  • De studenten kunnen de voorbereiding op hun LEF lessen vinden door via het menu van deze website te kiezen voor: LEF is voor studenten