LEF voor gastdocenten

Iedereen die werkzaam is in de financiële dienstverlening en zich belangeloos wil inzetten voor het LEF-initiatief kan zich aanmelden om gastdocent te worden. Bekijk het onderstaande filmpje op deze pagina over het wat het inhoudt om gastdocent voor LEF te zijn.

Als je geselecteerd wordt kom je in aanmerking om een intensieve training bij te wonen, waarin je alle ins & outs van het LEF onderwijsprogramma leert kennen én intensief begeleid wordt in je eerste stappen tot gastdocent. Na het volgen van deze training word je samen met een collega gastdocent ingepland om een lesblok te gaan verzorgen op één van de deelnemende ROC’s.

* Wij gaan er vanuit dat je na je training minstens 2 maal per jaar (een serie van) 3 modules verzorgt. Weet je nog niet zeker of je gastdocent wilt worden? In overleg is het mogelijk om, ter oriëntatie, een LEF-les bij te wonen. Zoek daarvoor contact met het projectbureau van LEF.

Momenteel zijn we opzoek naar Gastdocenten in de volgende regio’s:

Utrecht                                                  Zwolle  

Eindhoven                                         Leeuwarden

Rotterdam                                            Den Bosch 

Haarlem  

Heb jij voorkeur voor een andere regio? Ook in dat geval ontvangen we graag je aanmelding, want LEF-lessen geven we in het hele land. Na je aanmelding zullen wij contact met je zoeken om de mogelijkheden in jouw regio te bespreken.