Onze ambassadeurs

LEF ontleent veel kracht aan het netwerk dat de stichting ondersteunt. Naast vrijwillige gastdocenten en sponsors, zoekt LEF ook verbinding met mensen die graag hun eigen netwerk willen inzetten ten behoeve van onze doelstellingen.

Met trots presenteren wij u onze ambassadeurs:

Femke Halsema

“Mensen kunnen heel veel last hebben van probleemschulden en er nauwelijks van afkomen. Als je diep in de schulden zit dan beïnvloedt dat je hele leven: je kansen op werk, je relaties en je geluk. Juist daarom is het zo belangrijk om jonge mensen te leren om verantwoord met geld om te gaan.

Jongeren die elke dag worden geconfronteerd met de verleiding van luxespullen en het soms moeilijk vinden om nee te zeggen kunnen vaak wel een beetje hulp gebruiken. Ze moeten leren dat geld niet gratis is en dat schulden hun toekomst kunnen bederven. Dat is wat LEF biedt: lessen in het omgaan met geld voor MBO-ers.

Heel graag steun ik LEF om onze jeugd hier bij te helpen!”

Mark Boskamp: Ambassadeur van Verdienste

Geestelijk vader, voorzitter en verpersoonlijking van LEF. Boegbeeld van de stichting, motivator en inspirator van alle betrokkenen en zelf eeuwig jong; bedankt voor alles wat je voor LEF betekend hebt en altijd zult betekenen.

Jack Hommel: Ambassadeur van Verdienste

Betrokkene vanaf het 1e uur van LEF. Sinds de start is Jack zeer actief geweest, onder andere in het Comité van Aanbeveling. Mede dankzij de enorme bijdrage van Jack is LEF ontstaan, gegroeid en heeft LEF zich ontwikkeld tot een partij die niet meer weg te denken is.

“Ben ongelofelijk trots op wat we met vele vrijwilligers uit de financiele sector hebben bereikt. Een groot en uniek initiatief om onze kennis en kunde in te zetten voor financiele educatie aan jongeren. Er staat met het huidige LEF een geweldige organisatie met ook grote ambities. Dank aan allen die hier de afgelopen zeven jaar aan hebben gewerkt. Ik blijf graag,op een afstandje, betrokken bij LEF!”.

Erica Terpstra

Als topsporter, politica, bestuurder en programmamaker heeft Erica altijd 100% commitment en minstens zoveel enthousiasme aan de dag gelegd. Bij LEF is Erica betrokken vanaf het eerste uur. Eerst als ere voorzitter van het comité van aanbeveling, nu als ambassadeur “om te bevorderen dat MBO- jongeren zoveel financiële kunde door LEF aangereikt krijgen dat ze er hun hele leven wat aan hebben!”