LEF voor gastdocenten

Iedereen die werkzaam is in de financiële dienstverlening en zich belangeloos wil inzetten voor het LEF-initiatief, kan zich als vrijwilliger aanmelden om gastdocent te worden. Bekijk het onderstaande filmpje op deze pagina over wat het inhoudt om gastdocent voor LEF te zijn.

Na je aanmelding ontvang je een uitnodiging om een training (1 dag) bij te wonen, waarin je alle ins & outs van het LEF onderwijsprogramma leert kennen én begeleid wordt naar je eerste stappen als gastdocent. Na het volgen van deze training word je samen met een collega gastdocent ingepland om een lesblok te gaan verzorgen op één van de deelnemende ROC’s. Lesgeven doen we namelijk altijd met 2 gastdocenten zodat je ook van elkaar kunt leren.

* Wij gaan er vanuit dat je na je training minstens 2 maal per jaar (een serie van) 3 modules verzorgt. Weet je nog niet zeker of je gastdocent wilt worden? In overleg is het mogelijk om, ter oriëntatie, een LEF-les bij te wonen. Zoek daarvoor contact met het projectbureau van LEF.

Momenteel zijn we opzoek naar Gastdocenten in de volgende regio’s:

Amsterdam                                             Rotterdam

Utrecht                                                  Zwolle  

Eindhoven                                         Leeuwarden

Limburg                                           Den Bosch

Haarlem                                                   Breda

Heb jij voorkeur voor een andere regio? Ook in dat geval ontvangen we graag je aanmelding, want LEF-lessen geven we in het hele land. Na je aanmelding zullen wij contact met je zoeken om de mogelijkheden in jouw regio te bespreken.