Finance Run 2020 gaat door op vrijdag 4 september

De Finance Run is een jaarlijks sportief netwerkevent waarvan de baten volledig ten gunste van Stichting LEF komen. Inmiddels voor het 7e jaar op de eerste vrijdag van september. Dit jaar dus op vrijdag 4 September 2020 op de prachtige locatie van De Bosbaan in Amstelveen of nabij  jouw thuis- of werk locatie.

Afstanden:               5KM                              10KM                                   FD Halve Marathon   

Door de Corona maatregelen is het niet verstandig om met honderden deelnemers op 1 locatie aanwezig te zijn, vandaar dat het aantal inschrijvingen op de locatie van de Bosbaan is beperkt tot 150 personen. MAARRRR… vanaf je thuis- of werklocatie kun je via een APP op jouw eigen moment virtueel toch mee lopen! Lees hier meer over op de website van de Finance Run en schrijf je individueel of als team in. (De eerste 150 inschrijvers, die dat wensen, kunnen lopen op de locatie van de Bosbaan)

Online Veiling
Ook  dit jaar organiseren we weer een prachtige ONLINE veiling met mooie zakelijke en persoonlijke items zoals een 1/1 Full Color pagina in het FD of het AM. Maar liefst 3 keer een heerlijk 3-daags verwenarrangement in Andalusië, een gaaf golfshirt van Joost Luiten en nog veel meer. Ook hiervan gaan alle inkomsten 100% naar Stichting LEF. Bieden is nu al mogelijk.

LEF kan je steun, zeker nu, goed gebruiken!