Coronavirus (COVID-19

Bericht voor scholen

Hierbij moeten wij u helaas mededelen dat vanwege de aangescherpte kabinetsmaatregelen in verband met het coronavirus (COVID-19) de geplande gastlessen tot 1 juni zijn afgelast. Wij vinden het belangrijk om risicobeperkende maatregelen te nemen en aan te sluiten bij het beleid van zowel het RIVM als de financiële dienstverleners waar veel van onze gastdocenten werkzaam zijn. Dat is gericht op het zoveel mogelijk beperken van contact met groepen.

Wij begrijpen dat deze afgelasting voor de school en de studenten teleurstellend is. Wij hopen dat wij na deze pandemie welkom zijn om samen te werken aan de financiële redzaamheid van de studenten.

 

Bericht voor gastdocenten

Hierbij moeten wij je helaas mededelen dat vanwege de aangescherpte kabinetsmaatregelen in verband met het coronavirus (COVID-19) de geplande gastlessen tot 1 juni zijn afgelast. Wij vinden het belangrijk om risicobeperkende maatregelen te nemen en aan te sluiten bij het beleid van zowel het RIVM als van financiële dienstverleners dat is gericht op het zoveel mogelijk beperken van contact met groepen.

Na alle moeite die je hebt gedaan in de voorbereiding en het vrijmaken van jouw agenda begrijpen wij jouw teleurstelling. Wij hopen dat jij na deze pandemie weer beschikbaar bent om samen te werken aan de financiële redzaamheid van de MBO-studenten.